Speelland Beekse Bergen is een leuk uitje voor het hele gezin. Er is voor kinderen van verschillende leeftijden vanalles te ondernemen. Voor (groot)ouders zijn er daarnaast voldoende plekjes om lekker uit te rusten en de kinderen in het oog te houden. Een bezoekje aan Speelland Beekse Bergen staat garant voor een hele dag spelen en ravotten in de natuur.

Algemene informatie

Adres ?Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Openingstijden⏲️Ma-Vr 10:00 – 17:00
Za-Zo 10:00 – 17:30
Parkeren ?Parkeren kan bij het park.
Een uitrijmunt kost €5,00 en is verkrijgbaar bij de uitgang van het park
Voor wie???Speelland Beekse Bergen is vooral geschikt voor families met kinderen.
Door de zandstranden en vele zit mogelijkheden is het ook geschikt voor wat oudere
kinderen en (groot)ouders. Daarnaast is het ook geschikt als bedrijfsuitje door de aangrenzende zalen van Adventure Lounge en Colonial Club.
Dieren toegestaan? ?Honden zijn niet toegestaan op het park. Zij kunnen wel bij de kennel van de receptie van het park blijven voor een borg van €10,-
Hulphonden zijn op vertoon van legitimatiebewijs en entingsboekje.
Geschikt voor mensen met een beperking? ?Speelland Beekse Bergen is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een invalidentoilet op het park. De attracties zijn niet toegankelijk voor mindervaliden.

Attracties

Speelland Beekse Bergen kan het beste omschreven worden als een kruising tussen een attractiepark en een recreatiepark. Het park bestaat uit een groot stuk natuur en een zandstrand. Op verschillende plekken kan er gezwommen worden en er zijn voldoende plekken om heerlijk uit te rusten. Daarnaast heeft het park verschillende attracties waarin kinderen zich gegarandeerd de hele dag kunnen vermaken. Er zijn zowel waterattracties die verkoeling bieden bij warm weer, maar er zijn ook attracties die midden in de bosrijke omgeving van Speelland Beekse Bergen staan. Enkele attracties zijn bijvoorbeeld:

Waterfietsen Speelland Beekse Bergen
 • Safari buggybaan
 • Minicars
 • Waterfietsen
 • Kidkarts
 • Botsboten
 • Aqua shuttle
 • Splash
 • Airtrampoline

Daarnaast is Speelland Beekse Bergen een plek waar kinderen heerlijk kunnen ravotten en de natuur kunnen ontdekken. Speelland Beekse Bergen is omgeven door een bosrijke omgeving aan de ene kant en door een natuurbad aan de andere kant. Zo kan er in het geval van warm weer, schaduw opgezocht worden tussen de bomen en afkoeling in het water. Bovendien kun je ervoor kiezen om gezellig samen te picknicken midden in de natuur, of gebruik te maken van een van de horeca faciliteiten zoals de beachbar, restaurant tito’s totem of de peuzelkraam. Een ding is zeker, de kinderen zullen zich de hele dag bezig houden met onder andere:

Vlot Speelland Beekse Bergen
 • Heerlijk zwemmen in het natuurbad
 • Zandkastelen bouwen op het strand
 • Badmintonnen of vliegeren op het strand
 • Met een vlot naar het avonturenland
 • Lekker klimmen en klauteren
 • Midgetgolfen midden in de natuur
 • Met de veerboot over het Victoriameer

Speelland Beekse Bergen bij slecht weer

Speelland Beekse Bergen is een park dat gericht is op buiten zijn. Daarom is het minder geschikt om te bezoeken bij slecht weer. Er zijn wel alternatieven, zeker wanneer je verblijft op het Vakantiepark of Safariresort. Je krijgt dan namelijk een Attractiepas waarmee je ook andere leuke uitstapjes kunt maken die geschikt zijn om te bezoeken bij slecht weer.

Verblijf je bovendien op het Safariresort of Vakantiepark, dan krijg je ook toegang tot het overdekte zwembad, waar je heerlijk kunt vertoeven totdat het weer opgeklaard is.

Heb je een combiticket aangeschaft, dan kun je er ook voor kiezen om tijdens de buien het Safaripark te bezoeken. Tijdens de bootsafari, autosafari en bussafari zit je namelijk droog! Zo weet je zeker dat je uitje niet in het water valt.

Author

Write A Comment

Pin It