Hou jij van de natuur? Heerlijk wandelen in de bossen waar je vogels, eekhoorns en misschien zelf wel reeën zult spotten. Om daarna samen met de kinderen spetteren in het indoor zwemparadijs of lekker te klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs. Een ding is zeker, Landal Coldenhove biedt rust en ontspanning, maar vervelen zul je je absoluut niet.

Ligging  

Landal Coldenhove ligt midden in het bos in Eerbeek (Gelderland). Dit maakt het een heerlijk rustig park. Door de centrale ligging is het vanuit de meeste gemeenten binnen 2 uur te bereiken!  

Landal Coldenhove heeft een ideale ligging om de Veluwe te ontdekken. Dit prachtige natuurgebied staat garant voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Begin bijvoorbeeld bij de Loenense Waterval en ontdek vanuit daar de Veluwe.

Ook wanneer je er liever op uit gaat, is de ligging van Landal Coldenhove geschikt. Door de centrale ligging zijn verschillende voorzieningen op slechts korte afstand bereikbaar:  

  • 15 minuten naar de Veluwse Stoomtrein maatschappij   
  • 30 minuten naar de Apenheul in Apeldoorn  
  • 30 minuten naar Burger’s Zoo in Arnhem  
  • 60 minuten naar Attractiepark Slagharen  
  • 75 minuten naar de Efteling  

Voor de kinderen  

Heerlijk met de kinderen een paar dagen of misschien wel de hele vakantie weg. Gelukkig is er genoeg voor de kinderen, zodat (groot)ouders ook lekker kunnen ontspannen.

De kinderen kunnen zich in Landal Coldenhove de hele middag vermaken in het indoor speeltuin, waar ze lekker kunnen klimmen en klauteren. Daarnaast organiseert het animatie-team het hele jaar door leuke activiteiten. Het indoor zwemparadijs staat garant voor uren zwem- en spetterplezier. Er is zelfs een speciale kinderbungalow die helemaal aangepast is op een verblijf met kinderen.

? Adventure Golf  ? Dierenweide ? Speeltuinen 
? Airtrampoline ? Animatieprogramma  ? Vlindertuin 
? Amusementshal ? Indoor speelparadijs  ? Wandelen met de boswachter  
? Ballenbak ? Maxi Lego  ? Speciale kinderbungalow  

Zwembad

Wanneer je verblijft bij Landal Coldenhove heb je onbeperkt toegang tot het indoor zwembad. Hier vind je voor de allerkleinsten een peuterbad en kinderglijbaan.   

Voor de echte waterratten is er een stroomversnelling en zijn er verschillende waterattracties. En voor (groot)ouders is er uiteraard een bubbelbad ?  

Eten en drinken

Tijdens je weekendje weg of vakantie wil je je niet druk hoeven maken over wat jullie ’s avonds gaan eten. Bij Landal Coldenhoven begrijpen ze dat gelukkig. Daarom is er een ruim aanbod aan arrangementen en eetgelegenheden. Kies bijvoorbeeld voor een geheel verzorgd ontbijt, eet ’s avonds een heerlijke Italiaanse Pizza met een ijsje na of ga lekker gourmetten met het hele gezin. Alle eetgelegenheden zijn erg sfeervol ingericht.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je eigen boodschappen mee te nemen, maar er is ook een winkeltje op het park en je kunt er zelfs voor kiezen om de boodschappen al te bestellen en klaar te laten zetten in je bungalow. Geen gesleep met zware tassen en kratten dus!

? Brasserie ? Winkeltje op het park  ? Snackbar 
? Ontbijt arrangement ? Gourmet arrangement  ? Online winkel 
? Pizza restaurant ? Halfpension arrangement  ? Uit eten arrangement  

Ben jij al eens bij Landal Coldenhove geweest? Wat waren jouw ervaringen? Laat het weten in de reacties!

Author

Write A Comment

Pin It