Ontdek het wilde westen bij Attractiepark Slagharen. Waan je een echte cowboy of indiaan en ga in meer dan 30 attracties. Wil je graag snel en over de kop of doe je het toch liever wat rustiger aan? Bij Attractiepark Slagharen kan het allemaal!

Praktische informatie:

Adres: ?Het adres van Attractiepark Slagharen is:
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen (Overijssel)
Openingstijden: ⏲️10:00 – 18:00
Parkeren ?Parkeren kan bij het park. Kosten zijn €8,50 en een uitrij kaart kan gekocht worden bij de automaten, kassa of receptie.
Voor wie???Attractiepark Slagharen focust zich met name op kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Het park is echter ook geschikt voor wat oudere kinderen door de verschillende thrill-rides zoals de Gold-Rush en de Free Fall.
Dieren toegestaan? ?Honden zijn toegestaan, mits ze aangelijnd zijn. Ze mogen niet in attracties, shows, winkels of receptie. Je hond mag gratis naar binnen. Neem wel zijn paspoort mee.
Geschikt voor mensen met een beperking? ?De meeste attracties zijn geschikt voor mindervaliden. Je kunt bij de ingang een polsbandje ophalen waardoor je via de uitgang toegang krijgt tot de attracties. Indien de beperking niet zichtbaar is, doe je er goed aan om een verklaring van je beperking of een autipas mee te nemen.

Attracties

Attractiepark Slagharen is een pretpark in Overijssel en heeft meer dan 30 attracties. De attracties zijn geschikt voor mensen die houden van thrill-rides, maar er zijn ook rustigere attracties. Ook voor de allerkleinsten zijn er speciale attracties afgestemd op hun leeftijd. Het hele park is aangekleed in wild-west thema. Benieuwd naar welke attracties je kunt vinden in Slagharen? We hebben een paar voor je uitgelicht:

Free Fall Slagharen

Free Fall
Langzaam kun je steeds verder over het park kijken. Op het hoogste punt zie je het hele park. Je wacht totdat het moment aanbreekt dat de remmen los gaan. De wind waait door je haren en je lijkt los te komen uit je stoel! Voordat je het weet ben je alweer beneden, maar je hart klopt nog steeds in je keel. De Free Fall geeft gegarandeerd een adrenaline kick!

Thrill factor: ⭐⭐⭐⭐⭐

Gold Rush slagharen

Goldrush
De Goldrush is de eerste triple launch achtbaan van Nederland. Je wordt namelijk drie keer gelanceerd van 0 tot maar liefst 95km/uur! Ook ga je maar liefst twee keer over de kop en bereik je een hoogte van 33 meter.

Thrill factor: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rip saw tide Slagharen

Ripsaw Tide
Ben jij niet bang voor natte kleren? Durf jij in een boomstam de gigantische wildwaterrivier op waar je met duizelingwekkende snelheid weer naar benden komt? Hou je goed vast in de Ripsaw Tide.

Thrill factor: ⭐⭐⭐⭐

Eagle Slagharen

Eagle
In de Eagle vlieg je net als een adelaar hoog over het park. Maar liefst enkele tientallen meters! Je hebt uitzicht over het hele park en daarom kun je alvast kijken in welke attractie je zo meteen wil. Durf je al helemaal alleen, of wil je toch liever met zijn tweeën in de Eagle?

Thrill factor: ⭐⭐⭐

Mine Train Slagharen

Mine Train
Wil je wel graag in een achtbaan, maar hoeft het voor jou niet per se over de kop? Dan is de Mine Train echt iets voor jou! Zoef met 40km/uur in een trein over scherpe bochten spannende heuvels.

Thrill factor: ⭐⭐⭐

Wild West Adventure Slagharen

Wild West Adventure
Kijk je ogen uit in de Wild West adventure. Vaar langs cowboys, indianen en mijnwerkers. Maar pas op voor de wilde dieren en onverwachte watervallen!

Thrill Factor: ⭐⭐

Monorail Slagharen

Monorail
Even bijkomen van alle spannende attracties kan in de Monorail. De Monorail rijdt door het hele park, dus terwijl je even uitrust, kun je alvast kijken welke attracties je later uit wil proberen.

Thrill factor: ⭐

Jumbo
Wil jij ook rondvliegen in een van de olifantjes? Durf je al alleen of wil je met zijn tweeën in een van de schattige olifantjes?

Thrill factor: ⭐

Old Timers Slagharen

Oldtimers
Maak een ritje in een echte oldtimer! Kruip achter het stuur rij alleen of met (o)pa en (o)ma een ritje door het park. Een rijbewijs is niet nodig!

Thrill factor: ⭐

Abonnementen

Slagharen is geschikt voor veel verschillende leeftijden. Zowel voor de jongere bezoekers als de wat oudere kinderen is het een ontzettend leuk attractiepark. Wanneer je van plan bent om meer dan 1x per jaar naar Slagharen te gaan, is het de moeite waard om eens te kijken naar de abonnementen die ze aanbieden. Vanaf €32,90 kun je namelijk zo vaak gaan als je zelf wil. Slagharen heeft een drietal abonnementen waaruit je kunt kiezen:

Brons abonnement

Met het brons abonnement kun je onbeperkt attractiepark Slagharen bezoeken in de tijd dat het abonnement geldig is. Op 2 bezoekjes heb je de kosten voor het abonnement er vaak al uit! Houd er wel rekening mee dat je nog steeds parkeerkosten zult moeten betalen.

Zilver abonnement

Wanneer je graag net wat meer uit je verblijf wil halen, kun je kiezen voor het zilver abonnement. Je krijgt dan niet alleen onbeperkt toegang tot het attractiepark zolang het abonnement loopt, maar je kunt ook gratis parkeren en je krijgt korting in de restaurants en winkeltjes én tijdens je verblijf! Wil je graag een keer overnachten, dan is het zilver abonnement een zeer goede keuze!

Goud abonnement

Hou je van pretparken en kun je niet vaak genoeg gaan? Dan is het goud abonnement echt de moeite waard. Je krijgt namelijk niet alleen toegang tot attractiepark Slagharen, maar ook tot Movie Park Germany, Bobbejaanland en Belantis. Daarnaast mag je gratis parkeren bij Slagharen en krijg je korting op restaurants, winkels en overnachtingen. Bij bezoekjes aan twee van de attractieparken, heb je de kosten er al bijna uit!

Overnachten bij Slagharen

Slagharen heeft niet alleen een attractiepark, maar ook een waterpark. Eigenlijk is er gewoon te veel om in 1 dag te bekijken. Gelukkig heeft Slagharen ook een vakantiepark, zodat je helemaal in stijl en op je gemak het attractiepark en het zwembad kunt ontdekken! Verblijf je het liefste in een echte wigwam? Of kies je toch voor een cowboy cottage?

Author

Write A Comment

Pin It